Opiskelijoiden asialla Humakissa toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Humakin opiskelija: päivä- tai monimuotototeutuksessa opiskeleva, avoimen AMK:n kursseja lukeva tai YAMK-opiskelija. Jäsenyys kannattaa, sillä saat lukuisia rahanarvoisia opiskelijaetuja ja pääset osaksi opiskelijakunnan yhteisöä. HUMAKO huolehtii, että opiskeluarkesi on sujuvaa.

HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä ajoissa, jotta pääset hyödyntämään paikkakuntakohtaisia ja valtakunnallisia opiskelijaetuja heti opiskelujen alkaessa! Liittymisen jälkeen voit ladata itsellesi HUMAKOn mobiilisen jäsenkortin Slice- tai Pivo-sovellukseen. Lisää jäsenyyden hyödyistä ja jäseneksi liittymisestä voit lukea HUMAKOn nettisivuilta. Voit hankkia myös Humakin pirteän punaiset opiskelijahaalarit, haalarimerkkejä sekä muita tuotteita HUMAKOn verkkokaupasta.


HUMAKOn Paikallistoiminta - tutorit ja jaostot

Opiskelijakunnan toiminta näkyy konkreettisimmin tutoreina ja jaostolaisina. Tutoreiden tehtävä on tukea sinua opiskeluun liittyvissä tilanteissa ja jaosto puolestaan keskittyy tapahtumien järjestämiseen sekä kampuksen hyvinvointiin.

Tutorit ovat tukemassa ja tsemppaamassa sinua opiskeluiden aikana. Heihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä opintoihin, korkeakoulun käytäntöihin tai opiskelijaelämään liittyen. Tutorit tavoitat vaikka heti: lähettämällä heille sähköpostia etutor(a)humako.net sekä osallistumalla keskusteluun tutoreiden ja muiden opiskelijoiden kanssa kirjautuneena Humakin BB Open LMS:ästä löytyvällä eTutor-opintojaksolla. Tervetuloa mukaan!

Tutorit ja jaostot järjestävät paikkakuntakohtaisesti sekä verkon välityksellä monipuolista toimintaa opiskelijoita varten. Voit tutustua toimintaan paikallisilta sivuilta:


Lähde mukaan HUMAKOn toimintaan!

Opiskelijakunnan toimintaan voi osallistua kuka tahansa Humakin opiskelija, eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Sinä päätät, millainen opiskelijakunta on!


Syksyllä haemme toimijoita:


Yhteystiedot

www.humako.net

Facebook: Opiskelijakunta.HUMAKO

Instagram: @opiskelijakunta_humako

info@humako.net

Opiskelijakunta HUMAKOn toimisto sijaitsee pääkaupunkiseudun TKI-keskuksen yhteydessä, Valkean talon toisessa kerroksessa (Ilkantie 4, 00400 Helsinki). Toimistolla järjestetään jäsenkahvitusta kolehtiperiaatteella aukiolopäiväinä. HUMAKOn toimiston sekä muiden palvelupisteiden aukioloajat löydät osoitteesta http://www.humako.net/palvelupisteet

HUMAKOn häirintäyhdyshenkilöihin voit olla yhteydessä häirintään liittyvissä asioissa. Häirintäyhdyshenkilöiden tehtävänä on ensisijaisesti olla häirintää kokeneen apuna ja tukena.

Marianna Rantanen, toiminnanjohtaja

marianna.rantanen(a)humako.net, p. 044 257 8884

Krista Maarajärvi, asiantuntija

krista.maarajarvi(a)humako.net, p. 045 182 0404

Ilmari Kallius, hallituksen puheenjohtaja

ilmari.kallius(a)humako.net, p. 045 122 5030


  • No labels