Humakin yhteystiedot

Hakijapalvelut:

Opintotoimisto: Opintotoimiston opintosihteerit neuvovat opiskelijoita opiskelijapalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Opintosihteereiltä opiskelijat saavat tietoa esimerkiksi omista opintosuorituksistaan ja opintososiaalisista eduista sekä erilaisia opiskeluun liittyviä todistuksia. Opintosihteerin tavoitat puhelimitse ma - to klo 9 - 11, ja klo 13 - 15 numerosta 029 4519 253 tai sähköpostitse opintotoimisto@humak.fi.

Huomioithan, että erityisesti lukuvuoden alussa ja keväällä valmistusajankohtien sekä valintakokeiden yhteydessä opintotoimisto on erittäin ruuhkainen ja viesteihin sekä esim. erilaisiin todistuspyyntöihin vastataan saapumisjärjestyksessä. Varaudu siis siihen, että saatat joutua odottamaan asiasi käsittelyä useita päiviä.

Avoin ammattikorkeakoulu: Humakin tutkintojen osia voi opiskella maksullisesti avoimen AMK:n opintoina, avoinamk@humak.fi, puh. 0400 349 319 tai 0400 349 266. Opinnot ja ilmoittautuminen: http://www.humak.fi/opiskelijaksi/avoin-amk/

Kirjasto- ja tietopalvelut: Humakin kirjastot toimivat kampusten tai TKI-keskusten yhteydessä. Humakin kirjaston palvelut järjestetään yhteistyössä kansanopisto- ja erikoiskirjastojen kanssa. Lue lisää verkkosivuiltamme.

Kansainväliset asiat: Kv-koordinaattori Timo Sorvoja; timo.sorvoja@humak.fi, puh. 050 411 9578

Taloushallintotalous@humak.fi

IT-tuki ja tietohallintoon liittyvät asiat: Tietohallinnon tukiosoite on support@humak.fi. Ks. tarkemmin täältä.

Henkilöiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Opiskelijakunta HUMAKO:

www.humako.net

info@humako.net

Facebook: Opiskelijakunta.HUMAKO

Instagram: @opiskelijakunta_humako

Opiskelijakunta HUMAKOn toimisto sijaitsee pääkaupunkiseudun TKI-keskuksen yhteydessä, Valkean talon toisessa kerroksessa (Ilkantie 4, 00400 Helsinki). Toimistolla järjestetään jäsenkahvitusta kolehtiperiaatteella syyskuusta alkaen.

HUMAKOn toimiston sekä muiden palvelupisteiden ajankohtaiset aukioloajat löydät osoittesta https://www.humako.net/palvelupisteet

  • No labels