Humanistisen ammattikorkeakoulun Humakin verkko-oppimisympäristö (Moodlerooms)

Humakin verkko-oppimisympäristö: Opiskelua digitaalisissa Moodleroomsissa ja Collaborate -webinaaritilassa. Oppimista pienryhmissä tuetaan jouhevasti opintojaksoissa. Omat opintojaksot -alue sisältää visuaalisen listauksen niistä opintojaksoista, joissa olet opiskelijana tai lehtorina. Omat opintojaksot -pääsivun alueelle kertyy opintojaksoilta suoraan tietoa esimerkiksi määräajoista, reaaliaikaisten webinaarien aikatauluista, arvioinneista, keskustelualueista ja viesteistä.

Moodlerooms on keskeinen osa Humakin digikampusta  

Digitalisaatiosta puhutaan paljon. Yhteiskunta ja työelämä muuttuu uuden teknologian myötä. Työtä tehdään maailmanlaajuisesti eri ammattiryhmien kanssa ajasta ja paikasta riippumatta. Myös opiskelu muuttuu.   

Humakissa me puhumme digikampuksesta. Kehitämme uudenlaista korkeakouluopetusta, jonka ansiosta opiskelijat oppivat uusia tapoja työskennellä ja tutkinnon suorittaminen monipuolistuu. Kaikki opiskelijat tutustuvat opintojensa aikana digitaaliseen toimintatapaan  - sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja unohtamatta - saaden näin valmiuksia pärjätä työelämässä. Digikampus tukee sekä yhteisöllistä että itsenäistä oppimista.  

Digikampus    

  • on opiskelijoiden, oman henkilöstön, ja kumppaneiden käyttöön   

  • varmistaa joustavat ja monipuoliset oppimispolut ympärivuotisesti   

  • digioppimisympäristöjen kokonaisuus   

  • opiskelijapalvelut ovat saavutettavampia   

  • mahdollistaa valmennuspedagogiikan toteutumisen digiympäristössä eli yhteisöllisen oppimisen verkossa valmennuspedagogiikan keinoin    

  • ohjaus, valmennus ja tuki opiskelijoille 

Digioppimisympäristön pääsivulla löydät Oppimateriaalien ja oppimistehtävien julkaisu ja jakaminen - Humakin ohjeita -kirjan. 

Moodlerooms: https://moodle.humak.fi/

Kuva yllä: Moodleroomsin pääsivu: kirjautumissivu, huomioi oppimateriaalin ja oppimistehtävien julkaisu ja jakaminen -ohjeet

 

Kuva yllä: Moodlerooms Omat opintojaksot -koontialue.

 

Lisäoppia: 

Ongelmatilanteissa ota yhteys ensiksi opintojakson vastaavaan lehtoriin. Ellei ongelma selviä, on opintojakson vastaava lehtori yhteydessä Humakin Moodlerooms-tukeen. Humakissa on Moodlerooms-asioille oma tukisähköpostiosoite: moodlerooms@humak.fi

Kuva yllä: Moodleroomsin opintojaksoissa on käytössä SNAP-teema, joka näyttää perusrakenteeltaan kaikissa opintojaksoissa samalta. 

Digikampuksella on käytössä Collaborate webinaarityökalu

 

Yllä: siirryt realiaikaiseen Collaborate webinaariin opintojaksolta ko. webinaarin yhteydessä olevan Liity kokoukseen -valinnan avulla.
Collaborate toimii parhaiten Chrome-selaimessa.

 

Yllä: Collaboraten webinaaritila ja sen toimintoja. 

Yllä: Muista tehdä ääniasetukset heti liityttyäsi webinaariin

----

Humakin Moodlerooms 

 

Lähdeaineistoa 

 

Päivitetty: 21.11.2017 Päivi Timonen

 

  • No labels