Moodlerooms

Verkko-oppimisympäristö Moodlerooms

Humakin opintojaksoilla käytetään oppimisalustana ja sisäisen viestinnän työkaluna Moodleroomsia syyslukukaudesta 2016 lähtien. Avoimen AMK:n opiskelija käyttää Moodleroomsissa Humakista saamaansa käyttäjätunnusta ja salasanaa. Opintojaksot näkyvät kirjautumisen jälkeen Moodleroomsissa verkkosivun oikeassa ylälaidassa kohdassa Omat opintojaksot. Huom. Moodleroomsiin siirrrytään syksyn aikana porrastetusti, joten mikäli opintojaksolla käytetään edelleen HumakProta esim. viestinnän työkaluna, tiedottaa opintojaksosta vastaava lehtori asiasta. Opintojakson tehtävätason arvosanat, lopullinen arvosana ja opintorekisteri näkyvät edelleen HumakProssa. Lehtorin antama palaute ja itse- sekä vertaisarvioinnit kirjataan Moodleroomsiin eikä niitä siirretä enää HumakProhon opintojakson arvosanojen yhteyteen.


Kirjauduttuasi Humakin Moodleroomsiin, pääsivun oikeaan yläkulmaan tulee näkyville oma valikko (omat opintojaksot) ja oma kuva, mikäli sen on Moodleen liittänyt. Oma valikko sisältää visuaalisen listauksen niistä opintojaksoista, joissa olet opiskelijana. Oman valikon pääsivun alueelle kertyy opintojaksoilta suoraan tietoa esimerkiksi määräajoista, reaaliaikaisten webinaarien aikatauluista, arvioinneista, keskustelualueista ja viesteistä. Pääset opintojakson omalle alustalle klikkaamalla hiirellä opintojakson kuvaketta.

Opintojaksolla voi edetä sisällysluettelon linkkien avulla tai kunkin luvun lopussa sivun alareunassa olevien eteenpäin/seuraava tai taaksepäin nuolien avulla.

Mikäli opintojaksoosi sisältyy webinaareja, pääset osallistumaan myös niihin tätä kautta.

Moodleroomsiin HumakPron kautta

Linkki Moodleroomsiin löytyy HumakProsta opintojaksokohtaisesti vasemmalta ”Moodlerooms” -nimellä.

 

Ongelmia?

Ongelmatilanteissa ota yhteys ensiksi opintojakson vastaavaan lehtoriin. Ellei ongelma selviä, opintojakson vastaava lehtori on yhteydessä Humakin Moodlerooms-tukeen. Huomaathan, että Moodleroomsin sivun alalaidassa on harmaa palkki, jossa on kootusti ohjeet, miten toimia ongelmatilanteissa.

 

  • No labels