Moodlerooms

Verkko-oppimisympäristö Moodlerooms

Humakin opintojaksoilla käytetään oppimisalustana ja opintojaksoon liittyvän viestinnän työkaluna Moodleroomsia. Avoimen AMK:n opiskelija kirjautuu Moodleroomsiin opintojen alussa saamallaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Opintojaksot näkyvät kirjautumisen jälkeen Moodleroomsissa verkkosivun oikeassa ylälaidassa kohdassa Omat opintojaksot. Lehtorin antama palaute ja itse- sekä vertaisarvioinnit kirjataan Moodleroomsiin ja opintojakson arvosana Peppiin. 


Kirjauduttuasi Humakin Moodleroomsiin, pääsivun oikeaan yläkulmaan tulee näkyville oma valikko (omat opintojaksot) ja oma kuva, mikäli sen on Moodleen liittänyt. Oma valikko sisältää visuaalisen listauksen niistä opintojaksoista, joissa olet opiskelijana. Oman valikon pääsivun alueelle kertyy opintojaksoilta suoraan tietoa esimerkiksi määräajoista, reaaliaikaisten webinaarien aikatauluista, arvioinneista, keskustelualueista ja viesteistä. Pääset opintojakson omalle alustalle klikkaamalla hiirellä opintojakson kuvaketta.

Opintojaksolla voi edetä sisällysluettelon linkkien avulla tai kunkin luvun lopussa sivun alareunassa olevien eteenpäin/seuraava tai taaksepäin nuolien avulla.

Mikäli opintojaksoosi sisältyy webinaareja, pääset osallistumaan myös niihin tätä kautta.

Ongelmia?

Ongelmatilanteissa ota yhteys ensiksi opintojakson vastaavaan lehtoriin. Ellei ongelma selviä, opintojakson vastaava lehtori on yhteydessä Humakin Moodlerooms-tukeen. Huomaathan, että Moodleroomsin sivun alalaidassa on harmaa palkki, jossa on kootusti ohjeet, miten toimia ongelmatilanteissa.

 

  • No labels