Create Content

Tältä sivulta löydät Humakissa järjestettävien CampusOnline.fi -opintojaksojen tiedot sekä ilmoittautumislomakkeet opintojaksoille. Noudata ilmoittautumis- ja toteutusajoissa CampusOnline-fi -portaalissa ilmoitettuja aikoja.

Ilmoittautuminen opintojaksoille

Alla olevasta taulukosta löydät erilliset ilmoittautumislomakkeet kesän 2020 opintojaksoille ja non-stop-opintojaksoille. Ole tarkkana, että valitset oikean lomakkeen. Tarkista täyttämäsi tiedot huolellisesti ennen lomakkeen lähettämistä. Lomakkeen täytettyäsi, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli viestiä ei tule, tarkista roskapostikansio ja ole tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse avoinamk@humak.fi. 

HUOM! Lomakkeet toimivat vain ilmoittautumisaikana ja ilmoittautumisia ei oteta vastaan tämän jälkeen. 


Opiskelu ja tunnukset 

Opiskelu tapahtuu verkossa BB Open LMS verkko-oppimisympäristössä, johon saat tunnukset ennen opintojakson alkua. 

Opintojaksoihin mahdollisesti kuuluvat webinaarit tallennetaan pääsääntöisesti, joten ne on katsottavissa itselle sopivana aikana. 

Lisätietoa ja neuvonta

Jos sinulla on jotakin kysyttävää Humakin tarjoamista CampusOnline.fi-opinnoista, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@humak.fi. Opintojaksojen sisältöön ja suorittamiseen liittyen ole yhteydessä vastuulehtoreihin.

Suoritusmerkintöjen siirto omaan korkeakouluun

Suoritusmerkinnät siirretään pääsääntöisesti Puro-palvelun kautta omaan ammattikorkeakouluun. CampusOnline-sivustolta löydät ohjeet suoritusmerkintöjen siirtoon omaan opintorekisteriin

Enrolment form in English  • No labels