Humanistisen ammattikorkeakoulun Humakin verkko-oppimisympäristö

Humakin verkko-oppimisympäristö: Opiskelua digitaalisissa ympäristössä ja Collaborate -webinaaritilassa. Oppimista pienryhmissä tuetaan jouhevasti opintojaksoissa. Omat opintojaksot -alue sisältää visuaalisen listauksen niistä opintojaksoista, joissa olet opiskelijana tai lehtorina. Omat opintojaksot -pääsivun alueelle kertyy opintojaksoilta suoraan tietoa esimerkiksi määräajoista, reaaliaikaisten webinaarien aikatauluista, arvioinneista, keskustelualueista ja viesteistä.

Hoodle on keskeinen osa Humakin digikampusta  

Digitalisaatiosta puhutaan paljon. Yhteiskunta ja työelämä muuttuu uuden teknologian myötä. Työtä tehdään maailmanlaajuisesti eri ammattiryhmien kanssa ajasta ja paikasta riippumatta. Myös opiskelu muuttuu.   

Humakissa me puhumme digikampuksesta. Kehitämme uudenlaista korkeakouluopetusta, jonka ansiosta opiskelijat oppivat uusia tapoja työskennellä ja tutkinnon suorittaminen monipuolistuu. Kaikki opiskelijat tutustuvat opintojensa aikana digitaaliseen toimintatapaan  - sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja unohtamatta - saaden näin valmiuksia pärjätä työelämässä. Digikampus tukee sekä yhteisöllistä että itsenäistä oppimista.  

Digikampus    

  • on opiskelijoiden, oman henkilöstön, ja kumppaneiden käyttöön   

  • varmistaa joustavat ja monipuoliset oppimispolut ympärivuotisesti   

  • digioppimisympäristöjen kokonaisuus   

  • opiskelijapalvelut ovat saavutettavampia   

  • mahdollistaa valmennuspedagogiikan toteutumisen digiympäristössä eli yhteisöllisen oppimisen verkossa valmennuspedagogiikan keinoin    

  • ohjaus, valmennus ja tuki opiskelijoille 

Digioppimisympäristön pääsivulla löydät Oppimateriaalien ja oppimistehtävien julkaisu ja jakaminen - Humakin ohjeita -kirjan. 

Hoodle: https://moodle.humak.fi/

Kuva yllä: Hoodlen pääsivu: kirjautumissivu, huomioi oppimateriaalin ja oppimistehtävien julkaisu ja jakaminen -ohjeet


Kuva yllä: Hoodlen Omat opintojaksot -koontialue.


Lisäoppia: 

Ongelmatilanteissa ota yhteys ensiksi opintojakson vastaavaan lehtoriin. Ellei ongelma selviä, on opintojakson vastaava lehtori yhteydessä Humakin LMS-tukeen. Humakissa on LMS-asioille oma tukisähköpostiosoite: hoodle@humak.fi

Kuva yllä: Open LMSin opintojaksoissa on käytössä SNAP-teema, joka näyttää perusrakenteeltaan kaikissa opintojaksoissa samalta. 

Digikampuksella on käytössä Collaborate webinaarityökalu


Yllä: siirryt realiaikaiseen Collaborate webinaariin opintojaksolta ko. webinaarin yhteydessä olevan Liity kokoukseen -valinnan avulla.
Collaborate toimii parhaiten Chrome-selaimessa.


Yllä: Collaboraten webinaaritila ja sen toimintoja. 

Yllä: Muista tehdä ääniasetukset heti liityttyäsi webinaariin

----


Lähdeaineistoa 


  • No labels